بررسی پوکو X6 پرو ؛ قاتل پرچمدار شیائومی

بررسی پوکو X6 پرو ؛ قاتل پرچمدار شیائومی

۰۳ اسفند ۱۴۰۲

مشخصات شیائومی پوکو X6 پرو

شیائومی به تازگی از جدیدترین گوشی میان رده خود، پوکو X6 پرو، رونمایی کرده است. این گوشی که به عنوان قاتل پرچمدار شناخته می‌شود، با مشخصات فنی قدرتمند و قیمتی مناسب، رقیبی سرسخت برای سایر گوشی‌های هم رده خود خواهد بود. در ادامه به بررسی کامل پوکو X6 پرو می‌پردازیم و نقاط قوت و ضعف آن را به شما معرفی خواهیم کرد.

گوشی‌های سری پوکو X دارای مشخصات فنی بسیار خوب و قیمت اقتصادی هستند که به یکی از بهترین گزینه‌ها برای کسانی که به دنبال خرید موبایل هستند تبدیل می‌شوند. با اینکه مشخصاتی در حد گوشی پرچمدار دارند اما قیمت گوشی بسیار پایین‌تر از گوشی‌های پرچمدار است. گوشی پوکو X3 پرو به عنوان یکی از موفق‌ترین گوشی‌های این سری است که نقش کلیدی برای شکل‌گیری ذهنیتی مثبت از این برند در ذهن کاربران ایجاد شده است. 

حال پوکو X6 پرو معرفی شده تا باز هم محبوبیت سری پوکو ایکس تکرار شود. اگر به دنبال یک گوشی میان رده هستید که مشخصات فنی بسیار خوبی را به شما ارائه دهد ولی قیمت زیر ۱۸ میلیون تومان داشته باشد بدون شک پوکو ایکس ۶ پرو یک انتخاب عالی برای شماست.

طراحی و کیفیت ساخت

زمانی که شما این گوشی را در دست می‌گیرید حس یک گوشی پرچمدار را به شما القا می‌کند. این گوشی به نسبت نسل‌های قبلی خود تغییرات بسیاری در بخش طراحی کرده است و یکی از تغییرات چشمگیر آن ظرافت ایجاد شده در پنل جلویی گوشی می‌باشد.

ابعاد این گوشی ۱۶۰.۵ در ۷۴.۳ در ۸.۱ میلی‌متر و با وزنی معادل ۱۸۶ یا ۱۹۰ گرم ارائه شده است. این گوشی در پنل پشت خود و فریم‌ها از پلاستیک استفاده کرده است و انحنای ظریف لبه‌ها ما را یاد شیائومی ۱۴ پرو می‌اندازد. این گوشی با استفاده از گوریلا گلس ۵ از پنل جلویی محافظت می‌کند.

این گوشی به نسبت دیگر گوشی‌های سری ایکس شیائومی از طراحی بهتر و خاصتری برخوردار شده است میتوان در آن شباهت‌هایی با ردمی K70 را مشاهده کرد. پوکو X6 پرو در نسخه پلاستیکی ۱۸۶ گرم و در نسخه چرم تا ۱۹۰ گرم وزن دارد. این گوشی با طراحی آرگونومیک ارائه شده و در استفاده‌های طولانی مدت به هیچ عنوان موجب خستگی دستان شما نخواهد شد.

گوشی جدید پوکو دارای حسگر اثر انگشت است که از دکمه پاور به زیر نمایشگر منتقل شده و عملکرد بسیار سریع‌تر و دقیق‌تری به نسبت نسل‌های گذشته دارد. ولی اگر این حسگر اندکی بالاتر قرار می‌گرفت یا حداقل فضای بیشتری را پوشش میداد تجربه بهتری را موقع استفاده از این گوشی منتقل می‌کرد.

این گوشی با استفاده از گواهی IP54 ارائه شده که مقاومت خوبی در برابر پاشش قطرات آب دارد اما یک گوشی ضد آب محسوب نمی‌شود. در مجموع این گوشی شیائومی از لحاظ طراحی خیلی زیبا و خاص نیست اما وزن مناسب و طراحی خمیده به خوشدستی این گوشی اضافه کرده است و شما در هنگام استفاده از این گوشی لذت خواهید برد.

موبایل استقلال
۵/۵

نمایشگر

مشخصات شیائومی پوکو X6 پرو

صفحه نمایش پوکو X6 پرو دارای یک نمایشگر ۶.۶۷ اینچی از نوع AMOLED است که نرخ فریم ۱۲۰ هرتز دارد. این نمایشگر از رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل با تراکم پیکسلی ۴۴۶ پیکسل در هر اینچ ارائه شده است. نسبت نمایشگر به بدنه در این گوشی ۹۰.۱ درصد می‌باشد. حداکثر روشنایی ۱۸۰۰ نیت فناوری دالبی ویژن از دیگر ویژگی‌های صفحه نمایش این گوشی میان رده جدید شیائومی است همچنین این نمایشگر قابلیت نمایش ۶۸ میلیارد رنگ را دارد.

صفحه نمایش این گوشی به صورت پیش فرض نرخ نمونه برداری ۴۸۰ هرتز را ارائه می‌دهد و جالب است که بدانید هنگام انجام بازی اگر حالت Game Turbo را فعال کنید تا ۲۱۶۰ هرتز می‌رسد و دقت لمس آن تا ۱۶ برابر حالت عادی افزایش می‌یابد. در کل صفحه نمایش این گوشی در تمامی بخش‌ها عملکرد بسیار خوبی را ارائه می‌دهد فقط در بخش حداکثر روشنایی می‌توانست عملکرد بهتری داشته باشد و البته هنوز هم عملکرد خوبی را در زیر نور مستقیم آفتاب می‌توانید از این گوشی ببینید.

موبایل استقلال
۵/۵

تراشه ‌و سخت افزار

مشخصات شیائومی پوکو X6 پرو

قلب تپنده جدیدترین گوشی شیائومی را جدیدترین تراشه رده پریمیوم مدیاتک تشکیل داده است. این تراشه Dimensity 8300 Ultra نام دارد که جز پردازنده‌های ۸ هسته‌ای است و فرایند ساخت ۴ نانومتری دارد. این تراشه به نسبت تراشه دایمنسیتی ۸۲۰۰ اولترا تا ۲۰ درصد بهبود عملکرد پردازشی و تا ۳۰ درصد مصرف انرژی پایینتری دارد و همچنین برای پردازنده گرافیکی تا ۶۰ سریعتر و تا ۵۵ درصد کم مصرف تر ظاهر شده است.

پوکو X6 پرو با دو حافظه داخلی ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت و دو حافظه رم ۸ و ۱۲ گیگابایت ارائه شده است. این گوشی عملکردی ثابت راضی کننده در حین انجام بازی‌های سنگین دارد.

تراشه این گوشی عملکرد بسیار خوبی دارد و اختلاف عملکرد بین گوشی‌های پرچمدار و میان رده را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهد. این پردازنده با توجه به مشخصات سخت‌افزاری و با توجه به بنچمارک‌های مختلف در بخش گرافیکی پردازنده گرافیکی قدرتمند تراشه اسنپ دراگون ۸ پلاس نسل ۱ را شکست می‌دهد.

پردازنده این گوشی در تمامی بازی‌ها روی تنظیمات گرافیکی بالا فریم ریت مناسب و پایداری را ارائه می‌دهد. این گوشی به صورت پیش فرض از رابط کاربری جدید شیائومی Hyper OS استفاده می‌کند و سیستم عامل این گوشی مبتنی بر اندروید ۱۴ است. رابط کاربری HyperOS جدیدترین رابط کاربری شیائومی است که به صورت پیش فرض بر روی جدیدترین گوشی شیائومی قرار دارد.

یکی از بزرگترین تغییرات مربوط به کنترل سنتر می‌شود. قابلیت مولتی تسک نسبت به گذشته بهبودهایی را داشته و مدیریت رم با پیشرفت چشمگیری روبرو شده است.

موبایل استقلال
۵/۵

دوربین و باتری

مشخصات شیائومی پوکو X6 پرو

جدیدترین میان رده پوکو در پنل پشت خود دوربین سه گانه را جای داده است که لنز اصلی ۶۴ مگاپیکسلی از نوع لنز عریض ۲۵ میلیمتری با فوکوس خودکار و لرزشگیر اپتیکال تصویر در کنار یک لنز فوق عریض ۸ مگاپیکسل با پوشش ۱۲۰ درجه و یک لنز ماکرو ۲ مگاپیکسل قرار گرفته است.

دوربین سلفی این گوشی ۱۶ مگاپیکسل بوده که توانایی ثبت فیلم ۱۰۸۰p دارد. در کل گوشی‌های سری پوکو هدفشان سخت‌افزار خوب و قیمتی مقرون به صرفه است و چندان به دوربین توجهی ندارند. در نسل‌های گذشته شرکت شیائومی از حسگر ۱۰۸ مگاپیکسلی استفاده می‌کرد اما امسال به یک لنز ۶۴ مگاپیکسلی اکتفا کرده است. با توجه به یکسان بودن ابعاد پیکسل‌ها یک پسرفت نسبت به نسل گذشته در بخش دوربین این گوشی را شاهد هستیم.

اگر بخواهیم دوربین پوکو X6 پرو رو با شیائومی ۱۲ مقایسه کنیم متوجه می‌شویم که گستره دینامیکی وسیع‌تری در پوکو ایکس ۶ پرو وجود دارد و همچنین رنگ‌ها در این گوشی جدید پوکو تطابق بیشتری با واقعیت دارند.

از دوربین سلفی این گوشی نباید انتظار بالایی داشته باشیم. در کل یک کیفیت نه چندان بدی را ارائه می‌دهد و گستره دینامیکی خوبی در هنگام ثبت تصاویر سلفی را مشاهده می‌کنیم. دوربین اصلی این گوشی می‌تواند ویدیوهای ۴K با ۳۰ فریم در ثانیه را ثبت کند اما اگر اولویت شما فریم ریت بالاتر باشد امکان فیلمبرداری ۱۰۸۰p با ۶۰ فریم در ثانیه وجود دارد که کیفیت بسیار خوبی را ارائه می‌دهد.

کنتراست بیش از حد طبیعی است که مطلوب به نظر می‌رسد. در مجموع عملکرد دوربین اصلی در نور روز قابل قبول است و به جز دوربین ماکرو که عملاً بی‌استفاده می‌باشد لنزهای دیگر این گوشی عملکرد متوسطی را دارند اما در کل پوکو می‌توانست مانور بیشتری در بخش دوربین این گوشی ارائه دهد.

 در بخش باتری ، پوکو X6 پرو از یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی غیر قابل تعویض توسط کاربر از نوع لیتیوم پلیمری استفاده کرده است که توان شارژ ۶۷ وات دارد. شرکت شیائومی هنوز هم بر این عقیده است که باید شارژر همراه با گوشی عرضه شود پس شما در کارتون این گوشی یک شارژر ۶۷ وات دارید.

مدت زمان شارژ شدن کامل باتری گوشی تنها ۴۵ دقیقه است. باتری این گوشی تنها در مدت زمان ۱۵ دقیقه تا ۴۷ درصد شارژ می‌شود و در نیم ساعت توانایی شارژ ۸۳ درصدی دارد. شارژدهی گوشی عالی است نسبت به نسل گذشته عملکرد بهینه‌تری را ارائه می‌دهد و با سرعت بیشتری شارژ می‌شود. اگر استفاده‌های سنگین می‌کنید این گوشی می‌تواند تا یک روز شما را همراهی کند.

و به لطف بهره‌مندی از شارژر سریع که درون جعبه قرار دارد می‌توانید در مدت زمان بسیار کم دوباره باتری گوشی خود را فول شارژ کنید.

این گوشی از سخت‌افزار بسیار خوبی استفاده می‌کند و می‌توان آن را یک گوشی قاتل پرچم‌دار نامید. اگر از دوربین این گوشی چشم پوشی کنیم طراحی بسیار خوب و خوش ساخت ، سخت‌افزار قدرتمند و عمر باتری بالا همگی دست به دست هم داده‌اند تا پوکو X6 پرو به یک گزینه عالی برای خرید تبدیل شود.

موبایل استقلال
۵/۵

❤️ مطالب مفید و مرتبط:

یادگیری آنلاین